Momentum Industrial-koncernen* säkrar leveranserna!

– så att du som vår kund kan känna dig trygg

Med anledning av den pågående Coronasmittan har vi på Momentum gått upp i beredskapsläge. Det innebär att vi har tillsatt en expertgrupp för att vara flexibla, effektiva och handlingskraftiga. Vårt absoluta fokus är att garantera dig som kund säkra leveranser så att du i din tur kan hålla produktionen igång. Just nu i dessa tider är det oerhört viktigt att svensk basindustri fungerar problemfritt och att inga stillestånd uppstår.

Momentum har bra med resurser på såväl komponent- som kompetenssidan. I vårt centrallager i Alingsås har vi cirka 1/3 av vårt varulager utöver detta har vi resterande 2/3 på ett 30-tal lokala distriktslager.

Tillsammans med ett tiotal verkstäder gör att vi kan säkra vår tillgänglighet och fördela våra resurser på ett snabbt och smidigt sätt dessa enheter emellan. Vi har också ett nära samarbete med våra erkänt duktiga samarbetspartner, varför du som kund kan känna dig trygg framöver. Vi fortsätter därmed på den inslagna vägen att tillsammans verka för en hållbar industri.

Givetvis följer vi den pågående rapporteringen kring Coronautbrotten noggrant och vidtar de av myndigheterna utfärdade rekommendationerna. Så fort vi har något nytt att meddela lovar vi att höra av oss till dig.
Har du några frågor eller funderingar – tveka inte att ta kontakt med din lokala representant eller vår försäljningschef Jimmy Haaranen på telefon 073-436 88 41 alternativt via mail jimmy.haaranen@momentum-industrial.com.

Jimmy Norlinder, VD

*Momentum Industrial-koncernen innefattar Momentum Industrial AB, ETAB Industriautomation AB, Carl A Nilsson AB, Rörick Elektriska AB

2020-04-27T10:03:18+02:001 april, 2020|

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.