Trevlig Sommar!

Sommaren är här och med det stundar semestertider. Under våren har vår omvärld fortsatt varit osäker, med oro kring krig, sanktioner och stora problem i leveranskedjan. Vi har alla blivit påverkade, både privat och i arbetslivet. Men trots de utmaningar vi har hanterat, så är vi stolta över det arbete vi tillsammans med er kunder har gjort där vi har bidragit med lite trygghet i en bitvis otrygg situation.

Vi på Momentum jobbar ihärdigt med att säkerställa vår leveranskedja, leverera produkter och på alla sätt vi kan se till att era industrier kan jobba på precis som vanligt. Tillsammans skapar vi en hållbar produktion och en hållbar industri.

Vi har öppet som vanligt under sommaren och finns tillgängliga att hjälpa er. Avslutningsvis så hoppas vi att sommaren bjuder på mycket härligt väder, skön och förtjänt vila och avkoppling och vill önska er alla en trevlig sommar!

2022-06-23T10:42:18+02:0023 juni, 2022|

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.